Naslovnica Događanja Sve je spremno za početak treće “Adventske čarolije”

Sve je spremno za početak treće “Adventske čarolije”

412

Sve je spremno za početak treće “Adventske čarolije” koja će se ove godine u Orahovici održavati od 18. prosinca do 01. siječnja, a u organizaciji Grada Orahovice i orahovačke Turističke zajednice. Jučer su organizatori “čarolije” javnosti predočili kompletan program, koji će i ove godine obilovati zabavno glazbenim sadržajima. U srijedu 18. prosinca na središnjem gradskom trgu bit će I službeno otvorena treća “Adventska čarolija”, da bi potom svi zajedno okitili Božićnu jelku. Prvi dan završit će nastupom TS Kontra. U narednih 11 dana na pozornici u središtu grada nastupit će vrtićka plesna grupa Palčić, koncert će održati polaznici Glazbene škole Milka Kelemena Slatina, Područni odjel Orahovica, a u četvrtak 19. prosinca Ivanka Mazurkijević i Mrle, klincima će izvesti sjajnu predstavu “Kišni Razdraganci”.
Svoje koncerte održat će i TS Bećarsko srce, Puhački orkestar DVD-a Orahovica, grupa Dominik i Co, Igor Geržina i Jurica Leikauff, Krešo Vrkić, ZsaZsa, DJ Rofellos, Stil band, Kulturno umjetnička društva Orahovica i Crkvari te grupa modernog plesa OŠ IBM Orahovica.
Poznati hrvatski plesač Tomislav Tržan odat će “Pravu istinu o disko plesu”, moći će se vidjeti i Magix show “Ledena bajka” te Mini disco & Facepainting.
U sklopu i ovogodišnje “Adventske čarolije”, Društvo prijatelja Hajduka Orahovica organizira 24. prosinca 10 “”Badnji doručak”, dok udruga P.A.U.K. 20. i 21. prosinca priređuje “Božićno rokanje”. Na ovogodišnjem “rokanju” nastupaju M.O.R.T, Kandžija i Gole žene.
Najmlađi sugrađani Novu će godinu dočekati 30. prosinca u orahovačkoj Kino dvorani, a sve će kulminirati velikim ispraćajem Stare i dočekom Nove godine na središnjem gradskom trgu. Program Dočeka počet će u 22,00 sata, a za ludo raspoloženje bit će zadužen TS Čokanj. Točno u ponoć, a nakon čestitke gradonačelnice Petin, orahovačko nebo osvijetlit će novogodišnji vatromet.
Nema sumnje da će se i orahovački ugostitelji potruditi ponuditi bogatu i raznovrsnu ponudu pića i ića, pa je za dobru zabavu još samo potrebno suho i lijepo vrijeme.