Naslovnica Događanja Održano 4. plivačko „Prvenstvo Djeda Mraza“

Održano 4. plivačko „Prvenstvo Djeda Mraza“

302

Proteklog petka u organizaciji Plivačkog kluba „Orahovica“ na bazenu Centra za edukaciju osječkog Gradskog društva Crvenog križa u Orahovici , održano je četvrto po redu klupsko natjecanje, humanitarnog karaktera pod nazivom „Prvenstvo Djeda Mraza“, koje obilježava kraj još jedne plivačke sezone. Po završetku natjecanja svečana dodjela medalja i ove je godine održana u orahovačkoj multifunkcionalnoj dvorani. Na samom početku predstavnici Plivačkog kluba su se zahvalili Gradu Orahovici i Turističkoj zajednici grada Orahovice na pomoći pri organizaciji ovog natjecanja te sponzorima PP Orahovica, Keramiki Modus te tvrtki Ciprijanović.

Nazočnima se obratio i predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Orahovice, Igor Hozić koji je rekao kako Zajednica pohvaljuje rad Plivačkog kluba te je čestitao svim natjecateljima i pobjednicima. Također je napomenuo kako su obavljeni prvi razgovori između Zajednice i Kluba oko učlanjenja istog u krovnu Udrugu orahovačkog sporta.

U sklopu natjecanja organizirana je i humanitarna akcija u kojoj su svi članovi Plivačkog kluba „Orahovica“ i ove godine prikupljali igračke i knjige, koje će na koncu akcije biti podijeljene djeci u potrebi.