Naslovnica Događanja DVD Orahovica vlasnik novog vatrogasnog navalnog vozila

DVD Orahovica vlasnik novog vatrogasnog navalnog vozila

446

Dobrovoljno vatrogasno društvo Orahovica dobilo je ovih dana novo vatrogasno navalno vozilo, kupljeno u cijelosti sredstvima Grada Orahovice, a riječ je o iznosu od 760 tisuća kuna. Prema riječima zapovjednika DVD-a Orahovca, Roberta Orine, radi se o vozilu marke “MAN”, proizvedenom 2008. godine, opremljenom cisternom kapaciteta 8 tisuća litara, s rasvjetnim stupom i vodenim topom, te svom ostalom opremom potrebnom za gašenje požara, a kupljeno je i prilagođeno potrebama orahovačkog DVD-a u tvrtki “MV vozila” u Svetom Ivanu Zelini.

Vozilo će biti u vlasništvu DVD-a Orahovica, a s njim Društvo trenutno broji tri navalna vatrogasna vozila, što će im biti velika pomoć prilikom budućih intervencija, rekao je Orina.

Predsjednik DVD-a Orahovica, Mato Orina, svečanost primopredaje novog vatrogasnog vozila sazvao je za utorak, 03. prosinca, ispred vatrogasnog doma DVD-a Orahovica, s početkom u 17:00 sati, a nazočit će joj orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin i direktor tvrtke “MV vozila”, Vladimir Škrlec.