Naslovnica Naslovnica Damjan Okolić među 29 najboljih na regiji

Damjan Okolić među 29 najboljih na regiji

1227

Sergej Milivojević, glavni instruktor HNS-a Nogometnog središta Sjever, pozvao je u subotu 23. studenoga u Koprivnicu, Orahovčanina Damjana Okolića, člana ŠN Orahovica. Okolić je po vokaciji stoper i igra za selekciju igrača do 14 godina. Damjan je nastupima za reprezentaciju Virovitičko-podravske županije, kroz nekoliko utakmica, skrenuo pozornost na sebe, što nije promaklo niti Milivojeviću koji ga je zabilježio u svom notesu. Okolić je pozvan kao jedan od osam stopera, te jedan od 29 pozvanih igrača. Nakon subotnjeg treninga u Koprivnici, instruktor Milivojević izabrat će 18 igrača i dva vratara, koje će se potom, 30. studenog također u Koprivnici, podvrgnuti taktičkom treningu da bi nakon toga 12. prosinca poveo svoju momčad na završni turnir Središta HNS-a koji će biti održan u Medulinu.
– Ne volimo odvajati igrače, jer o svakom djetetu vodimo istu brigu , no Damjan je veliko priznanje za našu Školu. Nadam se da će Okolić uspješno odraditi i ovaj trening u subotu te potom kao punopravni član momčadi otputovati u Medulin. Zaslužio je to svojim radom i odnosom prema nogometu i klubu. Čestitam – rekao je danas nakon primanja obavijesti predsjednik ŠN Orahovica Darijo Krmpotić.
Damjan Okolić ove je sezone primio nagradu za najboljeg mladog sportaša u Orahovici do 14 godina. Polusezonu je sa svojom momčadi okončano na drugom mjestu bez poraza, a i prvi je strijelac lige i momčadi s 25 postignutih pogodaka.