Naslovnica Naslovnica Marijan Velić prvi strijelac lige

Marijan Velić prvi strijelac lige

493

Kapetan i najbolji igrač županijskog drugoligaša iz Dolaca, Marijan Velić, okončano je polusezonu kao najbolji strijelac lige. Velić je u devet odigranih kola postigao 13 zgoditaka ili 1,4 po utakmici, što je čak 56 % svih postignutih prvenstvenih dolačkih golova ove jeseni.
Dolčani su tijekom jeseni postigli 23 pogotka što je drugi najbolji rezultat jeseni. Najviše pogodaka u Drugoj ŽNL skupni Istok, postigla je vodeća momčad Čeralija, 24. Najbolju obranu imali su nogometaši Zrinskog iz Nove Bukovice koji su primili samo pet zgoditaka. Najmanje pogodaka u ligi, svega sedam, postigli su nogometaši Mladosti iz Bakića, dok je najviše zgoditaka primila momčad Plavih čak 32, ili 3,5 po utakmici. Prvi dio natjecanja, bez poraza završile su dvije momčadi, Ćeralije i Zrinski, i oni su najozbiljniji kandidati da na proljeće prvi prođu kroz cilj.
Dodajmo još samo kako je šesti na listi najboljih strijelaca lige, Marin Velić, također nogometaš DOŠKA s četiri postignuti zgoditka, dok su po jedan pogodak postigli Denis Prović, Davor Samardžić Toni Sitar, Matija Zeman, Antun Šarić i Domagoj Šteger.