Naslovnica Događanja GDCK Orahovica-podjela odjeće i obuće od 11.-15.studenog

GDCK Orahovica-podjela odjeće i obuće od 11.-15.studenog

260

Gradsko društvo Crvenog križa Orahovica raspolaže s većom količinom rabljene odjeće i obuće za djecu i odrasle, te manjom količinom nove odjeće prikupljene od građana i dobivene od francuske humanitarne organizacija “Fraternite Catalogne Croatia” , posredstvom Orahovčanina Ivice Perkovića, koji već dugi niz godina živi u Francuskoj. Obzirom da se mnogi građani nalaze u teškoj životnoj situaciji, pritisnuti velikim životnim troškovima, Gradsko društvo Crvenog križa Orahovica izvršit će podjelu rabljene odjeće i obuće svim osobama kojima je takav oblik pomoći potreban, te poziva sve osobe sa područja grada Orahovice i općina Crnac, Čačinci i Zdenci koje si žele izabrati odjeću i obuću, da se slobodno jave na mjesta podjele .

Podjela odjeće i obuće vršit će se od  11. – 15. studenog, svakoga dana u isto vrijeme, od 10:00 do 12:00 sati, a prema slijedećem rasporedu:

Za stanovnike s područja općine Čačinci, podjela rabljene odjeće i obuće vršit će se u ponedjeljak, 11. studenog, u prostoriji Kulturno umjetničkog društva Čačinci, na Trgu dr. Franje Tuđmana bb.

U općini Zdenci građani će odjeću i obuću moći preuzeti u Domu kulture u Zdencima, u utorak, 12.studenog, a mještani s područja općine Crnac dan poslije, u srijedu , 13. studenog, u Vatrogasnom domu u Crncu.

Za stanovnike Grada Orahovice i prigradskih naselja podjela odjeće i obuće bit će organizirana u četvrtak, 14. studenog u u skladištu Crvenog križa u Orahovici.

Za stanovnike Velikog i Malog Rastovca, Novog i Starog Petrovog Polja i Breštanovaca, podjela odjeće i obuće vršit će se u petak, 15. studenog u Vatrogasnom domu u Velikom Rastovcu.

Iz Gradskog društva Crvenog križa Orahovica napominju da građani prilikom preuzimanja odjeće i obuće trebaju predočiti OIB.