Naslovnica Događanja Udruga “Pauk” i ove godine organizira prikazivanje horor filmova

Udruga “Pauk” i ove godine organizira prikazivanje horor filmova

612

Udruga “Pauk” Orahovica za sve ljubitelje horor filmova i ove godine organizira filmske projekcije koje će se održati tijekom tri večeri, u petak, subotu i nedjelju 01.,02. i 03. studenog u prostoru bivše kino dvorane .

U petak će zainteresirani moći pogledati film “Groblje kućnih ljubimaca”, u subotu “Noć vještica”, dok će u nedjelju biti prikazan film “U visokoj travi”.

Svi filmovi bit će prikazani s početkom u 20 sati, a osim filmskih projekcija Udruga Pauk i ove godine organizira “Bundevijadu”, odnosno rezbarenja bundeva, s kojima će biti ukrašena dvorana tijekom prikazivanja filmova. “Bundevijada” će se održati u četvrtak, 31. listopada u Kino dvorani s početkom u 17.00 sati, a svi zainteresirani trebaju ponijeti bundeve i noževe za lakše rezbarenje.

Iz orahovačke Udruge “Pauk” kažu da je cilj i ovogodišnjih filmskih projekcija barem na nekoliko dana vratiti kino svim Orahovčanima kao i stanovnicima okolnih mjesta, a to tradicionalno rade uoči “Noći vještica”.

Cijena ulaznice iznosi 10 kuna, a ulaz je zabranjen osobama mlađim od 14 godina bez pratnje roditelja.

Ovogodišnje filmske projekcije održat će se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Orahovice, dok je medijski pokrovitelj Radio Orahovica.