Naslovnica Naslovnica Stjepan Mađarić novi trener Papuka, Jockov sportski direktor

Stjepan Mađarić novi trener Papuka, Jockov sportski direktor

915
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Novi trener Papuka je Stjepan Mađarić, nekada igrač, a poslije i trener Belišća, kao i mnogobrojnih slavonskih klubova. Mađarić će prvi trening s novim klubom odraditi danas, a službenu premijeru na orahovačkoj klupi imat će u subotu u sklopu trećeg kola Treće lige sjever, kada u Orahovicu stiže momčad iz Križevaca.
Predsjednik kluba Dalibor Fofonjka, danas je obrazložio zašto je došlo do smjene na klupi i odlaska Krsnika:
– Darko je već dugi niz godina kod nas trener. Došlo je do zasićenja njega i igrača, što se poklopilo s lošim rezultatima, pa smo odlučili napraviti izmjene. U ovoj situaciji jedino možete zamijeniti trenera, i to smo učinili. Želimo podignuti momčad, jer sada nam dolaze utakmice protiv momčadi s kojima možemo ravnopravno igrati, i očekujemo prve trećeligaške bodove – rekao je danas u programu Radio Orahovice, Fofonjka.
Jučer navečer potvrđena su dakle kuloarska nagađanja, da u Orahovicu stiže bivši igrač i dugogodišnji trener Belišća, Stjepan Mađarić:
– Sinoć smo sve dogovorili s trenerom Mađarićem. On je dugogodišnji trener, u Drugoj i Trećoj ligi bivši veliki igrač. Stjepan će danas odraditi prvi trening, upoznati se s igračima i početi pripreme za subotnju utakmicu protiv Križevaca – naglasio je Fofonjka.
Fofonjka je najavio i promjene u igračkom kadru:
– U idućih par tjedana promijenit ćemo i jadan dio igračkog kadra. Nekolicina igrača ne udovoljava kvalitetom Treće lige kao i odnosom prema klubu i na žalost morat će otići.
Na koncu današnjeg obraćanja predsjednik NK Papuk Dalibor Fofonjka rekao je kako je došlo i do promjene sportskog direktora_
– Funkciju je preuzeo Miroslav Jockov. Ovo su prvi njegovi rezultati i ja sam izuzetno zadovoljan s njegovim radom – zaključio je danas predsjednik NK Papuk Dalibor Fofonjka.