Naslovnica Događanja Isplata novčane pomoći za kupovinu drva za ogrjev u Čačincima počela danas,...

Isplata novčane pomoći za kupovinu drva za ogrjev u Čačincima počela danas, u Zdencima kreće sutra, a u Orahovici od 16. rujna

264

Korisnici socijalne skrbi koji se griju na drva i ove godine imaju pravo na jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 950 kuna, za podmirenje dijela troškova kupovine ogrjevnog drva. Budući da je Županija doznačila financijska sredstva i jedinicama lokalne samouprave našega područja: Gradu Orahovici i općinama Čačinci i Zdenci, za ukupno 129 korisnika, svi koji na to imaju pravo moći će narednih dana preuzeti novac.

U Orahovici to pravo ove godine ostvaruje 47 osoba, odnosno obitelji, kojima će ukupno biti isplaćeno 44 tisuće 650 kuna, u Čačincima je za 50 korisnika osigurano 47 tisuća 500 kuna, dok je u Zdencima 32 korisnika novčane pomoći, kojima će ukupno biti isplaćeno 30 tisuća i 400 kuna.

Isplata novca u Jedinstvenom upravnom odjelu općine Čačinci počela je danas, a korisnici će novac moći preuzimati svakim radnim danom,do iskorištenja sredstava, u vremenu od 8 do 15 sati.

U istom vremenu, dakle od 8 do 15 sati, isplata novca vršit će se i u Zdencima, također u Jedinstvenom upravnom odjelu, počevši od sutra, 13. rujna.

Sljedećeg tjedna, od ponedjeljka, 16. rujna, isplata novca za podmirenje troškova kupovine drva za ogrjev počet će i u Orahovici, u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada, u vremenu od 8 do 15 sati.

Prilikom preuzimanja novca, korisnici su dužni ponijeti osobnu iskaznicu.