Naslovnica Događanja Deseto izdanje “Paučine”, na orahovačkom Jezeru 07. rujna od 18 sati

Deseto izdanje “Paučine”, na orahovačkom Jezeru 07. rujna od 18 sati

175

Svojih prvih deset godina rada orahovačka udruga za promicanje alternativne i urbane kulture “Pauk” , obilježit će velikom rođendanskom proslavom. Popularna “Paučina” najavljena je za subotu, 07. rujna, a ove će se godine po prvi puta održati na novoj lokaciji – orahovačkom Jezeru. Za odlično raspoloženje i nezaboravan provod do jutra pobrinut će se 5 DJ-jeva, od kojih dva stižu iz susjedne Mađarske, te bendovi “Merrow”, “The Muddy breakdown” i “Mašinko”, dok će glavne zvijezde večeri biti popularni riječki rokeri “Let 3”.

Osim glazbenih, iz udruge “Pauk” najavljuju i čitav niz zanimljivih popratnih sadržaja poput paljenja krijesa, romantičnog gledanja perzeida i nikad duže utrke uz ispijanje rakije-popularne “rakije run”.

Početak velike rođendanske proslave orahovačke udruge “Pauk” najavljen je za subotu, 07. rujna, s početkom u 18 sati, a ulaz je za sve zainteresirane slobodan. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika popratni sadržaji će biti otkazani, dok će se kompletan glazbeni program održati u bivšoj Kino dvorani, rekao je predsjednik udruge “Pauk”, Mirko Kufner, te pozvao sve zainteresirane da svojim dolaskom uveličaju Paukov deseti rođendan.