Naslovnica Događanja Učenici i studenti prijavite se na natječaj za stipendiju Poljoprivrednog poduzeća Orahovica

Učenici i studenti prijavite se na natječaj za stipendiju Poljoprivrednog poduzeća Orahovica

458

Poljoprivredno poduzeće Orahovica d.o.o. raspisalo je 02. rujna natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednje škole i studentima s područja Grada Orahovice i općina Zdenci, Čačinci i Crnac. Ukupno će biti dodijeljeno osam stipendija, po četiri učeničke i isto toliko studentskih. Stipendije učenicima srednje škole isplaćivat će se u iznosu od 400 kn mjesečno, dok će visina studentske stipendije iznositi 800 kuna, također na mjesečnoj bazi.

Pravo na Stipendiju Poljoprivrednog poduzeća Orahovica mogu ostvariti redoviti učenici srednje škole te redoviti studenti s područja Grada Orahovica,te općina Zdenci, Čačinci i Crnac, a kriteriji na temelju kojih će se vršiti odabir kandidata za dodjelu Stipendije su: opći uspjeh u prethodnoj godini školovanja, te sudjelovanje na natjecanjima i posebna dostignuća u prethodnoj godini školovanja (nastavne i izvannastavne aktivnosti)

Prijave s potrebnom dokumentacijom mogu se predati osobno u prostorijama Poljoprivrednog poduzeća, odnosno poštom na adresu: Poljoprivredno poduzeće Orahovica, ulica Stjepana Mlakara 5, 33515 Orahovica, uz naznaku “Za stipendiju”, zaključno sa 01. listopada 2019. godine.

Tročlano Povjerenstvo će razmotriti sve pristigle prijave te utvrditi popis kandidata temeljem dostavljene dokumentacije i utvrđenih kriterija, a dobitnici stipendija će sklopiti Ugovor o stipendiranju s Poljoprivrednim poduzećem Orahovica.

Sve informacije o natječaju, potrebnoj dokumentaciji kao i prijavni obrazac mogu se naći na web stranicama Poljoprivrednog poduzeća Orahovica www.pporahovica.hr.