Naslovnica Naslovnica Papuk sutra putuje u Unešić

Papuk sutra putuje u Unešić

419

U srijedu je na rasporedu većina susreta pretkola Hrvatskog nogometnog Kupa. Osvajanjem županijskog Kupa, privilegiju igranja u završnici najmasovnijeg nogometnog natjecanja u Hrvatskoj, ima i orahovački Papuk. Kuglice ždrijeba spojile su, kako smo vas već izvijestili, dva trećeligaša, orahovački Papuk i Zagoru iz Unešića, člana Treće HNL Jug. Na daleki put (550 km) Papuk će krenuti sutra ujutro Dolazak se predviđa u ranim prijepodnevnim satima . Po dolasku u Drniš, gdje će momčad zajedno sa stručnim stožerom i članovima Uprave, njih 27, i prenoćiti, orahovački bijelo-plavi, odradit će i trening.
Trener Darko Krsnik na put vodi sve raspoložive snage, osim Josipa Vidakovića. Iako trećeligaška premijera nije bila uspješna, očekivanja u Kupu se ne skrivaju:
– Idemo pokušati proći, vjerujemo da to možemo učiniti. Spremni smo, bit ćemo odmorni od puta, i želimo se domaćinu prikazati u što boljem svijetlu – rekao je danas Krsnik.
Domaćin, Zagora, još nije krenuo u prvenstvo, no odigrali su posljednju prijatelju utakmicu u kojoj su savladali Vodice s 4:3. Po dva pogotka za Zagoru postigli su Drago Gabrić i Jurišić. Susret između Zagore i Papuka igrat će se na Borovitštu u srijedu s početkom u 16,oo sati.