Naslovnica Događanja 16. Ljetna škola mladih od 17. do 27. kolovoza u Orahovici

16. Ljetna škola mladih od 17. do 27. kolovoza u Orahovici

508

16. Ljetna škola mladih Društva Crvenog križa Osječko-baranjske županije održat će se u Orahovici, u Centru za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek “Merkur”, od 17. do 27. kolovoza, a na njoj će sudjelovati 150 mladih iz Crvenog križa Osječko-baranjske županije te gosti iz drugih dijelova zemlje i susjednih zemalja.

Na ljetnoj školi mladi će se osposobljavati za voditelje radionica vršnjačke edukacije programa Crvenog križa. Među tim programima su prva pomoć, realističan prikaz ozljeda, prevencija različitih ovisnosti, sprječavanje trgovine ljudima te djelovanje u izvanrednim situacijama.

Program 16. Ljetne škole bit će predstavljen na konferenciji za novinare, koja će se danas (13.08.), s početkom u 11 sati, održati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Osijek.

O Ljetnoj školi govorit će predsjednik i ravnatelj Hrvatskog Crvenog križa Društva Crvenog križa Osječko-baranjske županije, Đuro Brataljenović i Marko Đukić te Denis Ćosić, ravnatelj Hrvatskog Crvenog križa Gradskog društva Crvenog križa Osijek.

I ovogodišnja 16. Ljetna škola mladih Društva Crvenog križa Osječko-baranjske županije održava se pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije