Naslovnica Glazba VANNA SNIMILA SPOT ZA NOVI SJAJNI SINGL „KAD SMO SE VOLJELI“ ...

VANNA SNIMILA SPOT ZA NOVI SJAJNI SINGL „KAD SMO SE VOLJELI“ S TEK OBJAVLJENOG HIT ALBUMA „IZMIJEŠANE BOJE“

742

Novi studijski album „Izmiješane boje“ Vanna najavljuje sjajnom brzom pjesmom vrlo moderne produkcije „Kad smo se voljeli“ za koji je snimila neobičan videospot i otkrila malo drugačiji imidž koji je oduševio javnost. Vanna izgleda atraktivno, moćno i uvjerljivo, a takve su i pjesme s novog albuma. Stihove za „Kad smo se voljeli“ sama je napisala i uglazbila, za aranžman i produkciju zaslužan je Goran Kovačić. Vanna je svoj autorski talent pretočila i u već dobro znane hit pjesme s dugoočekivanog albuma – naslovnu „Izmiješane boje“, „U tebi“, „Najbolji ljudi“, „Probaj“, „Lopov“ te „Loš trenutak“ koja će u mnogima izazvati uragan emocija.

„Pjesma je energična i zvuči optimistično iako tema pjesme daje naslutiti da baš i nije sve tako bajno, što smo pokazali u spotu u kojem mukotrpno penjanje po stijenama mladog para simbolizira životni put u dvoje kojemu je pokretačka snaga ljubav, a konačni cilj moraju otkriti sami. Ovu pjesmu kao i ostale s novog albuma krasi vrlo moderna produkcija za koju je zaslužan Goran Kovačić.“, izjavila je Vanna koja ljetnu sezonu koncerata nastavlja 9.8. u Puli na Kaštelu te 10.8. u Rijeci na Trsatskoj gradini.

Novi singl prati i atraktivan videospot u režiji Darija Lepoglavca s puno adrenalinskih scena penjanja po stijenama nimalo bezopasnog Kalnika čija simbolika dočarava tematiku pjesme.