Naslovnica Događanja Ferragosto Jam 12 – Bare i Majke, Josipa Lisac, Vojko V, Urban...

Ferragosto Jam 12 – Bare i Majke, Josipa Lisac, Vojko V, Urban & 4 i mnogi drugi

373

Najveći glazbeni festival u ovom dijelu Hrvatske, dvanaesti Ferragosto jam, otvorio je jučer svojim nastupm DJ Kneža, dok je ostatak večeri protekao u dance ritmu , a za dobro raspoloženje pobrinule su se predvodnice dance vala devedesetih godina: Ella, Minea i Ivana Banfić.

Program današnjeg ( 02.08.) drugog dana festivala počet će u 18 sati Iskonovim glazbenim kvizom, dok će na glavnoj pozornici redom nastupati: Helem Nejse, Rezerve, Porto Morto, Kries, Bare i Majke, M.O.R.T,a večer će završiti nastupom Ede majke.

Glavnina sadržaja rezervirana je za dane vikenda. Bogata ponuda glazbenih sadržaja na ukupno 4 pozornice, uz zvijezde večeri na glavnoj pozornici : Josipu Lisac, Letu štuke, Urbana i četvorku te splitskog repera Vojka Vrućinu ,a osim glazbenih nastupa, s početkom u 14 sati održat će se i turnir u odbojci na pijesku, koji se igra u spomen na Krunoslava Bošnjaka.

Novost na ovogodišnjem Ferragost su i borbe kečera, koje će se održati u nedjelju s početkom u 16 sati. Zadnji dan festivala proteći će uz nastupe brojnih izvođača domaće i regionalne glazbene scene, među kojima, kao najzvučnija imena izdvajamo Nipplepeople, Nered i Stoku, Partibrejkerse, Krankšvester i Brkove.

Bogat glazbeni program s više od 50 izvođača, najveći broj pozornica do sada, sportski sadržaji, te jedinstveni ambijent prekrasnog orahovačkog jezera garancija su odličnog provoda na najvećem do sada, 12. po redu Ferragosto Jamu.