Naslovnica Naslovnica Danijel Paštar novi predsjednik BK “Doljani”

Danijel Paštar novi predsjednik BK “Doljani”

410

Jučer je održana redovna izborna skupština BK “Doljani”, na kojoj je došlo do promjene na ćelu boćarskog kluba. Otvarajući skupštinu, na kojoj je u ime Grada Orahovice nazočio izaslanik gradonačelnice Petin, Milan Babac. predsjednik Ivan Tomac obrazložio je zašto odlazi s mjesta predsjednika kluba, rekavši da nije bilo nikakvih problema u radu Upravnog odbora, već je došlo do nespojivosti poslovnih dužnosti s dužnosti predsjednika kluba. Nakon što je dosadašnjem čelništvu dana razrješnica, na prijedlog starog Upravnog odbora, predloženi su, a potom I jednoglasno izabrani predsjednik i četiri člana novog Upravnog odbore te članovi Nadzornog odora i likvidatora. Za novog predsjednika BK “Doljani” jednoglasno je izabran Danijel Paštar, a njemu u radu pomagat će i Marin Tomac, Mirko Maričić, Milan Cigler i Marijan Vrkić. Na prvom radnom sastanku Upravnog odbora bit će izabrani dopredsjednik, blagajnik i tajnik Udruge. U Nadzorni odbor birani su Franjo Sterle za predsjednika te Miroslav Matek i Zvonko Borda za članove, dok je za likvidatora Udruge izabran Ivan Tomac.
Nakon izbora za predsjednika Danijel Paštar kratko je rekao:
– Hvala što ste mi dali povjerenje. Vjerujem da ću ga opravdati. Pokušat ću da klub ostane na ovaj razini ili pak boljoj – kratko je rekao Paštar.
Izaslanik gradonačelnice Orahovice Ana – Marije Petin, Milan Babac, čestitao je novoizabranom čelništvu kluba, rekavši kako su vrata Gradske uprave članovima BK “Doljani” otvorena za sve upite:
– Zahvaljujem se dosadašnjem čelništvu kluba na uspješnom vođenju Udruge, a novoizabranima želim puno uspjeha u daljnjem radu. Vrata Gradske uprave i dalje su otvorena za vas posebice sada kada imate puno “papirnatih” poslova. Vjerujem u vaš daljnji kvalitetan rad, a Grad Orahovica bit će vam i dalje od svesrdne pomoći – rekao je jučer Milan Babac.
Do početka novog ligaškog natjecanja, novoizabrani predsjednik Paštar ima 30 dana kako bi posložio sve segmentne kluba, a i natjecateljsku momčad koja će krenuti u borbu za bodove.