Naslovnica Naslovnica Odigran 12. Memorijalni malonogometi turnir u spomen na “Jabuku” i “Žutog”

Odigran 12. Memorijalni malonogometi turnir u spomen na “Jabuku” i “Žutog”

726

U organizaciji NK Došk Dolci jučer je odigran 12. Memorijalni malonogometni turnir koji se igrao u spomen na dva hrvatska branitelja, Branka Jaklića – Jabuku i Zlatka Mihelčića – Žutog. U Prijepodnevnim satima predstavnici NK Došk-a , Mjesnog odbora Dolci, Zajednice športskih udruga Grada Orahovice, te Izaslanstva Grada Orahovice, predvođeno gradonačelnicom Anom – Marijom Petin, zapalilo je svijeće i položilo vijence na grobnim mjestima Branka Jaklića i Zlatka Mihelčića, te kod spomen biste hrvatskom branitelju Jakliću u samo središtu Dolaca. Gradonačelnica Petin okupljenima se obratila kratkim prigodnim govorom, rekavši da je ovo najmanje što možemo učiniti za sve poginule hrvatske branitelje, jer su oni dali ono najvrjednije što imaju, a to su njihovi životi:

 

– Ovo je najmanje što možemo učiniti za sve poginule hrvatske branitelje. Oni su dali ono najvrjednije što imaju, a to je svoj život, da bi mi danas bili slobodni i sjećanje na njih nikada ne smije zamrijeti.Ovakve stvari svakako trebamo iz godine u godinu održavati i prenositi na našu djecu i mlade naraštaje, kako bi i oni nastavili s tim i nikada ne zaboravili Domovinski rat i sve žrtve u njemu pale – rekla je gradonačelnica Ana – Marija Petin.

Na 12. Memorijalnom turniru, koji je bio najavljen za jučerašnje poslijepodne, nastupilo je 6 momčadi. Prvo mjesto osvojila je momčad Duhova iz Orahovice, drugo mjesto pripalo je ekipi Cedevita iz Viljeva dok su treći bili članovi momčadi pod nazivom Juve iz Crnca. Dalje u redoslijedu slijede CB Tref, Baglari iz Dolaca dok je posljednje šesto mjesto pripalo momčadi Dinamo Orahovica. Nagradu za najboljeg vratara turnira je primio Ivan Tomac, najbolji strijelac je Tilen Marić, dok je najbolji igrač turnira Dražen Duspara.