Naslovnica Glazba Sve ljetne ljubavi Giuliana, poslušajte novu pjesmu ‘Krila galeba’!

Sve ljetne ljubavi Giuliana, poslušajte novu pjesmu ‘Krila galeba’!

193

Galeb u Dalmaciji širok je pojam, a brojne su djevojke sa ljetovanja ponijele lijepe uspomene na tamošnje zavodnike i njihov šarm.

Kako je doći na more sedam ili deset dana i zaljubiti se, najbolje će vam objasniti, jedan istinski glazbeni zavodnik, Giuliano.

Sve će vam biti jasno, poslušate li novu pjesmuKrila galeba‘, koja stiže iz autorske radionice Giulianovih provjerenih i dugogodišnjih suradnika. Tako je i ovoga puta tekst djelo Nene Ninčevića, dok je za glazbu i aranžman bio zadužen Branimir Mihaljević.

Novu skladbu, Giuliano će predstaviti, ove subote na festivalskoj pozornici, splitskih Prokurativa, a sam priznaje kako jedva čeka, ‘”Krila galeba” izvesti ću na ovogodišnjem Splitskom festivalu, u subotu. Isti dan ćemo napraviti i promociju video spota na splitskoj Rivi u fenomenalnom ambijentu “Antique bara”. Pjesma je pravog ljetnog ugođaja, pozitivna i puna plesnoga ritma, te vjerujem da će se publici svidjeti. Bit priče je, da je ljudima malo sedam dana kad dođu na more, pogotovo kad se zaljube! Ah, te ljetne ljubavi…

Kao što smo spomenuli, pjesma ima i svoj video broj, sniman u režiji Ante Gusića na atraktivnim plažama u Dalmaciji, a premijeru i promociju, doživjeti će ove subote na Rivi u Splitu, Antique Bar, od 13:30h.

Giulianova, više od četvrt stoljeća duga karijera, ispunjena brojnim pjesmama, garantira vam još jedan hit. ‘Krila galeba‘, stižu nakon ‘100 posto lud‘, skladbe kojom je doslovno osvojio eter. Ne sumnjamo kako će se ista situacija ponoviti i u vrućim ljetnim danima pred nama, a u novoj pjesmi uživat će te i na jednom od brojnih Giulianovih koncerata koji slijede nakon nastupa na Splitskom festivalu.

Autor glazbe: Branimir Mihaljević
Autor teksta: Neno Ninčević
Autor aranžmana: Branimir Mihaljević
Produkcija: Karpo Media 2019
Miks: Branimir Mihaljević
Mastering: Misjah Van den Heiden

Gitare: Marko Vojvodić
Bubnjevi: Jan Ivelić – Pele
Bas gitara: Krešimir Kaštelan
Klavijature i prateći vokali: Branimir Mihaljević

Foto: Privatni album Giuliano