Naslovnica Naslovnica Vargić brani za Pranjića

Vargić brani za Pranjića

561

Ivan Vargić, bivši hrvatski reprezentativac, vratar Osijeka, Rijeke, a danas talijanskog Lazija, danas dolazi u Orahovicu i branit će za momčad Danijela Pranjića, na velikom humanitarnom spektaklu za Marka.
U Orahovici je danas trebao biti i veliki Ivan Perišić, no hitan odlazak liječniku spriječio je njegov dolazak:
– Gotovo sve kolege su već krenule s pripremama i zaista je teško dovesti nekog od aktualnih reprezentativaca u Orahovicu. Uložio sam maksimalan napor. Da su kolege u Hrvatskoj svi bi došli bez pogovora. Svi oni pozdravljaju Marka i njegove roditelje i pomoći će. Poručili su svima u Orahovici da ne štede kada su u pitanju djeca – rekao je jutros Pranjić.
Osim Vargića, u Orahovicu danas stižu vinkovački velikani Andričević, Sesar i Križanović, bivši prvotimac Hajduka Zoran Ratković, Osječanin Prijić:
– Mislim da nije toliko bitno tko će nastupiti, bitno je da prikupimo novac za malog Marka. Uspio sam dogovoriti i dolazak Drage Lovrića, Vinkovčana koji je dogurao do samog finala realityja “Utakmica života”. Momčad će danas voditi vlasnik licence “Utakmica života” Ivan Rukavina – rekao je Pranjić danas za portal Radio Orahovice. Revija Pranjić vs Delač, počet će danas u 19,30.