Naslovnica Događanja Humanitarna akcija “Pomozimo Marku”, do sada prikupljeno 9.259,45 kn, sutra dolaze Pranjić...

Humanitarna akcija “Pomozimo Marku”, do sada prikupljeno 9.259,45 kn, sutra dolaze Pranjić i Delač

501

Sutra u 18 sati na igralištu s umjetnom travom Danijel Pranjić u Orahovici, počet će treći po redu Malonogometni turnir orahovačkih kafića i restorana, koji je ove godine humanitarnog karaktera, i nosi naziv “Pomozimo Marku”. Ova humanitarna akcija premašila je granice Orahovice i danas gotovo pola Hrvatske zna da Marku treba pomoć. Do današnjeg dana prikupljeno je 9.259,45 kuna i nema sumnje da će predviđeni iznos od 90.000,oo kuna biti prikupljen.
Sutrašnji dan bit će u znaku malog nogometa. Svečano otvorenje turnira najavljeno je za 18 sati, a u njemu će sudjelovati čelnici Grada Orahovice i županije Virovitičko-podravske. Odmah potom bit će odigrana i prva revijalna utakmica između momčadi Grada Orahovice i Županije Virovitičko-podravske, koje će predvoditi gradonačelnica Ana Marija Petin i župan Igor Andrović. U nastavku programa također u revijalnom dijelu igrat će momčadi Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo protiv momčadi Srednje i Osnovne škole. Nakon dvije revijalne utakmice, organizatori najavljuju početak natjecanja po skupinama kafića i restorana, u programu kojega će nastupiti Caffe barovi: Bad Company, Baza, Sokol, Mustang, Royal, Tref, Enigma, Kod Marte i CB Plavac. Središnja svečanost u revijalnom dijelu sutrašnjeg dana, najavljena je za 19,30 kada će se sastati momčadi Danijela Pranjića i njegovih prijatelja nogometaša, te glazbenika Igora Delača i njegovih prijatelja glazbenika.
I Pranjić i Delač skrivaju igrače s kojima će nastupiti, pa su velika iznenađenje moguća, no nema sumnje da će sutra dvjestotinjak sjedalica na igralištu s umjetnom travom, biti premalo. Turniru će nazočiti i mali Marko Bogdanić s roditeljima. Tijekom večeri bit će ponuđena i bogata gastronomska ponuda koju priprema udruga Jaglac, a pripremljeno je i preko stotinu tombola, koje će se prodavati po simboličnoj cijeni.
Turnir će trajati do iza ponići, kada će gradonačelnica Petin, kapetanu najbolje momčadi, predati veliki prijelazni pehar, namijenjen pobjedniku turnira.
I danas vam donosimo broj namjenskog žiro računa: : IBAN: HR1923400093112906621 otvoren kod Privredne banke Zagreb uz naznaku ZA POMOĆ MARKA BOGDANIĆA. Za uplate iz inozemstva SWIFT adresa; (BIC) PBZGHR2X