Naslovnica Naslovnica Sutra (utorak) 10. Međunarodni memorijalni turnir “Gabrijel Šporčić”

Sutra (utorak) 10. Međunarodni memorijalni turnir “Gabrijel Šporčić”

287

U organizaciji Škole nogometa Papuk Orahovica, Sutra u devet sati, na stadionu Papuka, počet će 10. Međunarodni memorijalni turnir “Gabrijel Šprčić”  Osim Škole nogometa Papuka iz Orahovice na turniru će sutra nastupiti još momčadi: NO Limit iz Virovitice, Belišće, čačinačka Mladost, Rezovac, Škola nogometa Miholjac iz Donjeg Miholjca, FEŠK iz Feričanaca, Szentlorinc iz Mađarske, Virovitica, Škola nogometa Legen iz Slavonskog Broda, mađarski Szigetvár, Željezničar iz Slavonskog Broda, Višnjevac, Martin i Željezničar iz Markovca Našičkog. 

  • Ovo je do sada najveći i najjači turnir koji će se održati u našoj organizaciji. Očekuje nas hrpa posla, no veselimo se tome. Također želimo da se svi ugodno osjećau na našem stadionu i u našem Gradu. Prema nekim našim procjenama sutra bi u Orahovici trebalo biti oko 250 igrača plus još toliko njihovih roditelja. Uz pomoć Grada, Turističke zajednice i ZŠU Grada Orahovice, mi smo se pripremili i bit ćemo na usluzi svim našim gostima. Pozivam sugrađane da sutra dođu na naš stadion i pogledaju svoje najmlađe sugrađane – rekao je danas u najavi predsjednik ŠN Darijo Krmpotić. 

Dvoboji za medalje i pehare počet će oko 15 sati, dok je finalni sraz desetog Međunarodnog memorijalnog turnira Gabrijel Šporčić, najavljen za 16.30.
međunarodni Memorijalni turnir Gabrijel Šporčić igra se i ove godine u organizaciji Škole nogometa Papuka iz Orahovice, uz pokroviteljstvo Grada Orahovice, Turističke zajednice i Zajednice sportskih udruga Grada Orahovice.