Naslovnica Naslovnica Kontrola plodnosti tla na području općine Zdenci

Kontrola plodnosti tla na području općine Zdenci

361

Općina Zdenci i Virovitičko-podravska županija sporazumno, i ove godine sudjeluju u provedbi Projekta „Kontrola plodnosti tla na poljoprivrednim gospodarstvima“ na području Virovitičko-podravske županije u 2019. godini.

Cjelokupan iznos sredstava za provođenje analize osiguran je u u Proračunu Virovitičko-podravske županije i Općine Zdenci.

Pozivaju se sve fizičke i pravne osobe s područja općine Zdenci koje žele napraviti analizu tla, a upisane su u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava (OPG, obrtnici, zadruge i trgovačka društva) da dostave prijavu u Općinu do srijede, 26. lipnja 2019. godine.

Općina Zdenci sufinancira 80 uzoraka.

Prijava mora sadržavati: podatke o podnositelju, Matični identifikacijski broj poljoprivrednog gospodarstva, OIB, kontakt telefon, broj katastarske čestice i naziv katastarske općine.

Prijavni obrazac može se preuzeti na službenoj internet stranici Općine Zdenci www.opcina-zdenci.hr,a za svaku katastarsku česticu ide posebno po jedna prijava.

Sve ostale informacije vezane uz ovaj Projekt zainteresirani mogu dobiti osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Zdenci, telefonom na broj:033-646-000 ili putem e-maila: opcina-zdenci@vt.t-com.hr