Naslovnica Naslovnica Papuku Županijski kup

Papuku Županijski kup

463

Nogometaši Papuka osvajači su Županijskog nogometnog kupa. Nakon što je prva utakmica, odigrana prošloga tjedna u Suhopolju završila rezultatom 1 : 1, Papuk je jučer u uzvratnoj utakmici finala kupa u Orahovici, pred oko 500 gledatelja s uvjerljivih 5 : 0 pobjedio Suhopolje.

Pitanje pobjednika odlučeno je u ranoj fazi utakmice, jer je Papuk već nakon dvadesetak minuta igre pogocima Rukavine, Radinkovića i dva puta Čavića imao nedostižnih 4 : 0, i s tim rezultatom otišlo se na odmor. U nastavku su nogometaši Papuka “stali na loptu” i smirili igru, a “točku na i” stavio je nekoliko minuta prije kraja susreta Juhas, za konačnih Papuk – Suhopolje 5 :0.

Prijelazni pehar i pehar koji ostaje u trajnom vlasništvu, domaćoj momčadi uručio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović. Medalje sucima podijelila je gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin, a medalje nogometašima obje momčadi uručili su tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac i član Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza te član komisije za fair play Hrvatskog nogometnog saveza Tihomir Majstorović.

Nogometaši Papuka su osvajanjem Županijskog kupa osigurali nastup u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa a utakmica protiv protivnika koji će biti određen naknadnim ždrijebom, bit će odigrana u drugoj polovici kolovoza.