Naslovnica Naslovnica Finale Županijskog nogometnog kupa: Papuk ili Suhopolje

Finale Županijskog nogometnog kupa: Papuk ili Suhopolje

402

Nakon što su u prvoj utakmici finala Županijskog kupa, prije tjedan dana u Suhopolju, Papuk i Suhopolje, odigrali 1:1, danas se u Orahovici igra uzvratni susret, posljednja utakmica ove sezone, utakmica koja će jednoj od momčadi donijeti trofej. Prema prikazanoj igri ove sezone, kvaliteti momčadi, rangu natjecanja, i rezultatom iz prvog ogleda, Papuk je izraziti favorit, no kup je vraški prevrtljivo natjecanje.
Današnja utakmica pobuđuje ogromno zanimanje sportske javnosti. Slit će se na stadion podno drevne Ružice čelnici Županijskog nogometnog saveza, političari, bivši i sadašnji članovi kluba, slučajni kibiceri, ali i pravi navijači i ljubitelji nogometa. Pred nama je pravi sportski praznik.
Nema sumnje da će obje momčadi dati posljednji atom snage ne bi li trofej namijenjen pobjedniku županijskog Kupa krasio baš njihove vitrine. Današnja utakmica pobjedniku donosi i nastavak borbe u najmasovnijem hrvatskom nogometom natjecanju. Druga finalna utakmica Županijskog kupa između Papuka i Suhopolja počet će u 17,30, a vodit će ju sudačka trojka Trupina, Loparac i Lončar, uz nadzor delegata Struse.