Naslovnica Glazba Ludilo brale

Ludilo brale

522

Nakon dojmljivog i nezaboravnog nastupa na ovogodišnjoj Dori, splitski glazbenik Luka Nižetić donosi nam pravu ljetnu optimističnu poslasticu, pjesmu ‘Ludilo brale’ koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Mario Mihaljević, zaslužni tandem i za Lukine prethodne prepoznate hit naslove ‘Brutalero’ ‘Radim što želim’.

Javnosti poznat kao osoba slobodnog duha i vječno zaigrano dijete, Luka nam donosi pjesmu razigrane melodije s vrlo jasnom porukom. Iako možda utopističkom, i sam Luka ističe kako treba stalno ponavljati neke stvari, pogotovo ako se radi o čistoj poruci kao što su ‘ljubav, mir, radost i razumijevanje’ koju nam kroz ovu pjesmu donosi meštar od riječi Mario Mihaljević.

Pjesma koja u svom naslovu sadrži ‘Ludilo brale’ i sadrži riječ koja ima značenje za nešto predivno, ushitno, fantastično, neobično i izvrsno, uz gostovanje Miroslava Škore i Rene Bitorajca donosi nesvakidašnju dobitnu kombinaciju za eter! Pjesmom ‘Ludilo brale’ Luka se pridružio i velikoj glazbenoj obitelji Dallas Recordsa.