Naslovnica Naslovnica U dva dana dva naslova

U dva dana dva naslova

469

Itekakvog razloga za slavlje ovih dana imaju čelnici Škole nogometa Papuka iz Orahovice. Nakon što su prije dva tjedna naslov proslavili nogometaši trenerice Maričić (U12), u ponedjeljak, iako su izgubili oproštajnu utakmicu, isto su učinili nogometaši trenera Dine Grdića (U8), dok su jučer naslov u izravnom dvojbu s jedinim konkurentom iz Našičkog Markovca, osvojili i igrači trenera Mehmedija (U10).
– Ponosan sam na sve moje trenere, roditelje , ali posebno na moje nogometaše. U četiri lige osvojili smo tri naslova i jedno drugo mjesto, zar treba tražiti više. Ovo su sjajni rezultati, neovisno u kojim se ligama natjecali. To su rezultati, koji su unatoč silnim problemima koje smo imali, odraz poštenog i kvalitetnog rada – rekao je ponosno čelni čovjek ŠN Darijo Krmpotić.


Dvije selekcije već su primile odličja, treća će sutra u posljednjem srazu protiv Vihora u Orahovici:
– Dvije selekcije su primile zasluženi pehare i medalje, treća će sutra u Orahovici protiv Vihora. Pozivam da ljudi dođu i pozdrave šampione. To je momčad, koja ako ostane na okupu, ima puno toga za reći, mi smo u to uvjereni. Volim sve moje klince isto, svi oni su postali dio mog života. I što go se dogodilo u budućnosti, ovaj period svog života nikako ne mogu zaboravit. Hvala svima – rekao je pomalo emotivno Krmpotić.
Nakon sutrašnje utakmice ŠN Papuk-Vihor, slijedi mjesec dana u kojima će se definirati daljnja sudbina Škole nogometa Papuk Orahovica.