Naslovnica Događanja 1. Orahovačke braniteljske igre u organizaciji HVIDRA-e

1. Orahovačke braniteljske igre u organizaciji HVIDRA-e

168

Veliki broj branitelja sa šireg orahovačkog područja sudjelovao je danas (01. lipnja) na 1.Orahovačkim braniteljskim igrama , koje je Udruga HVIDRA Orahovica organizirala u sklopu 51.”Orahovačkog proljeća”.

Prije početka natjecanja, nazočne branitelje pozdravili su predsjednik orahovačke HVIDRA-e, Stjepan Varaždinac i gradonačelnica Ana-Marija Petin, koja je i otvorila igre.

Gradonačelnica se zahvalila braniteljima što su na ovakav način uveličali ovogodišnje “Proljeće”, te je istaknula da je suradnja Grada sa svim braniteljskim udrugama jako dobra.

Branitelji su se natjecali u 3 discipline: kartanju, elektronskom pikadu i visećoj kuglani.

 

U visećoj kuglani treće mjesto osvojio je Damir Vratković iz udruge Hrvatski Domobran, drugo mjesto Murat Durmiši iz Udruge branitelja općine Zdenci i treće mjesto Franjo Bucić HVIDR-a Orahovica.

 

U natjecanju u pikadu treće mjesto osvojio je Andrija Čolić iz UHBDDR Duga Međa, drugo mjesto Stjepan Šebalj iz UHBDVDR Orahovica i prvo mjesto Damir Grosl iz UHBL PTSP Orahovica.

 

U kartanju bele treće mjesto osvojila je Udruga branitelja općine Crnac s ekipom Siniša Horvat i Božo Kusić, drugo mjesto USPDR Orao Našice – Orahovica, Damir Čorluka i Emil Marjančević i prvo mjesto UHBL PTSP Orahovica Željko Kuhar i Boris Broš.

 

Sveukupni pobjednik ovih prvih braniteljskih igara u Orahovici je UHBLPTSP Orahovica za koju je pehar preuzeo predsjednik Miroslav Milovuković.