Naslovnica Događanja Objavljeni svi sadržaji 51. “Orahovačkog proljeća”

Objavljeni svi sadržaji 51. “Orahovačkog proljeća”

509

Danas je Organizacijski odbor “Orahovačkog proljeća” objavio službeni plakat ovogodišnje manifestacije, koja će se u Orahovici održavati od 24. svibnja do 02. lipnja po 51. puta. Organizatori i ovogodišnje manifestacije su Grad Orahovica i Turistička zajednica Grada Orahovice, uz veliku i svesrdnu pomoć brojnih Udruga, ali i sponzora, koji su svojim donacijama pomogli da se svi sadržaji izrealiziraju . Na službenom plakatu naznačeno je 39 sadržaja koji će biti održani u narednih deset dana. Kao što smo i najavili 51. “Orahovačko proljeće” počet će sutra petom humanitarnom zabavom “Bila noć Hajduka”, a završiti u nedjelju nastupom TS Čokanj u središnjem gradskom parku.
Određenim aktivnostima u programu ovogodišnjeg proljeća sudjeluju Udruge, Društvo prijatelja Hajduka Orahovica, NK Papuk Orahovica, Streljačko društvo Orahovica, Enigmatska udruga , Matica Hrvatska ogranak Orahovica, Gradska knjižnica Orahovica, Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Orahovica, Udruga Specijalne Policije Domovinskog rata Orao Orahovica-Našice. Tenis klub Orahovica, Udruga Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Orahovica, Udruga za pomoć osobama s invaliditetom, Planinarsko društvo Orahovica, NK DOŠK Dolci, Udruga umirovljenika i starijih osoba Orahovica, ŠRK Šaran, Udruga Jaglac i Veterani NK Papuk.

Osim sadržaja koje organiziraju navedene udruge, Organizacijski odbor pripremio je i filmsku projekciju “Moj dida je pao s Marsa”, predstavu za djecu “Koje je godišnje doba najljepše” dok će u glazbenom programu ove godine nastupati, u petak 31.svibnja Tamburaški sastavi “Kas”, “Fijaker” i “Cure iz Centra” uz voditeljsku palicu popularnog Dreleta, dok će u subotu Orahovčane zabavljati mega popularni splitski sastav TBF. Posljednjeg dana “proljeća”, u nedjelju za zabavu će biti zaduženi tamburaši TS Čokanj.