Naslovnica Glazba Ivana Kovač snimila je spot za njezin novi singl “Za mene” koji će...

Ivana Kovač snimila je spot za njezin novi singl “Za mene” koji će vjerujemo biti ljetni hit!

450

 

Prošlo ljeto je bilo velika prekretnica za Ivanu Kovač koja je tada napravila veliki povratak na estradu. Ivana se pjesmom “Srećo i tugo” vratila na Splitski festival nakon tri godine, nakon čega je ubrzo predstavila i spot za tu pjesmu koji je snimila u Solarisu i na Jadriji. Zbog svoje vesele melodije i zaraznog teksta pjesma je postala veliki radijski hit!

Kćer legendarnog Miše Kovača posvetila se stvaranju novih pjesama i tako je nastao njezin novi singl “Za mene”, za koju je snimila video spot u Šibeniku.

SPOT “ZA MENE” NA YOUTUBE-u:

https://www.youtube.com/watch?v=hjmChuL-2Bg

Skladbu “Za mene” s kojom će Ivana nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama napisali su Fedor Boić i Nenad Ninčević, a spot je režirao svima poznati Željko Petreš.

Ivana je poznata po zabavnim hitovim s kojima pokreće publiku koja ju vjerno prati u njezinom uspjehu.

– Ova pjesma je nastavak suradnje s Fedorom Boićem kao autorom glazbe i aranžmana i Nenadom Ninčevićem kao autorom teksta. Vesela, pozitivna, ljetna. Za spot je i ovaj put zaslužan Željko Petreš. Snimano je u hotelu D resort u Šibeniku i na Martinskoj pokraj Jadrije. Za styling je zasluzan Zoran Aragović “Bite my style”– izjavila je Ivana Kovač povodom izlaska novog spota.