Naslovnica Događanja Obilježen Međunarodni praznik rada

Obilježen Međunarodni praznik rada

494

Jučerašnji Međunarodni praznik rada brojni su Orahovčani ali i njihovi gosti proslavili na Izletištu Jezero. Grad Orahovica i Turistička zajednica Grada organizirali su Prvosvibanjski piknik uz besplatnu podjelu graha. Više od 200 porcija graha, posjetiteljima su podijelili gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, pročelnica JUO Marija Šafer i voditeljica Ureda Turističke zajednice Grada Orahovice Lana Jurkin.
Osim toga, veliki broj izletnika hranu je pripremao roštiljajući u vlastitim aranžmanima, a lijepo vrijeme uz prekrasan ambijent gotovo orahovačkog jezera iskoristili su i svi koji uživaju u boravku u prirodi. Jučerašnji prvosvibanjski piknik bio je prvi sadržaj ovogodišnjeg obilježavanja Dana grada Orahovice, blagdana Našašća svetog Križa.
– Veliki broj posjetitelja koji je bio zajedno s nama na proslavi, samo je dobar pokazatelj i uvod u novu turističku sezonu. Podružiti se sa sugrađanima i porazgovarati o aktualnim temama i problemima, uvijek mi je na prvom mjestu – rekla je jučer prilikom podjele prvosvibanjskog graha, gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.