Naslovnica Glazba Cecilija i dalje nastavlja pomicati glazbene granice!

Cecilija i dalje nastavlja pomicati glazbene granice!

751

Poznata pjevačica i televizijska voditeljica nakon velikog uspjeha u pop-tamburaškoj glazbi sa albumom “Maska” sa kojim je osvojila veliki broj glazbenih nagrade od struke počevši od šest nominacija za Porin, Zlatnu ploću te Hit godine i ono što je najvažnije pridobivši srca slušatelja i publike svojom lijepom pjesmom, elegancijom i pozitivnošću.

Lijepa Cecilija nakon hit albuma i hit pjesme „Slavonija lijepa“ u sličnom žanru nastavlja dalje sa pjesmom „Mangup“ s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC-festivalu u Vodicama.

Cecilija je napravila promjenu stajlinga i glazbenog izričaja, kraljica moderne tamburaške glazbe Cecilija velikim koracima putuje na sam vrh hrvatske estrade. Od Cecilije u najmanju ruku očekujemo da će s drugim albumom koji treba izaći početkom sljedeće godine postati nova kraljica hrvatske zabavne glazbe, koje definitivno nedostaje u eteru hrvatskih medija…

Pitali smo Ceciliju kako komentira svoj briljantan uspjeh i što očekuje od nove suradnje sa diskografskom kućom Croatia Records, producentima D. Bačićem i B. Dragojevićem te novog albuma.

Pozitivna i vesela Cecilija kratko je prokomentirala da su njezini  prijatelji i publika od nje naučili , “ da nije nikada dosadna i da uvijek mogu očekivati neočekivano” a na pitanje o ljubavi publike prema istoj Cecilija kaže “kako zračiš tako i privlačiš”. Od novih suradnji očekujem puno dobrih pjesama koje zrače vedrinom i pozitivnom energijom. Također i sami smo se uvjerili da je Cecilija vesela, jednostavna, šarmantna i prije svega pozitivna. Ceciliji ujedno čestitamo te želimo i dalje puno uspjeha i dobrih zabavnih pjesama.

Autor fotografija: Foto Promo

Intervju: Panonica