Naslovnica Događanja Počinju prijave djece za upis u Dječji vrtić “Palčić” u Orahovici

Počinju prijave djece za upis u Dječji vrtić “Palčić” u Orahovici

1531

S početkom sljedećeg mjeseca počet će u Dječjem vrtiću Palčić u Orahovici primanje zahtjeva za upis djece, za pedagošku godinu 2019../2020.

Roditelji će u prostorijama Vrtića moći predavati zahtjeve od četvrtka, 02.svibnja, do , 15. svibnja, a svoju djecu će za narednu pedagošku godinu moći upisati u REDOVNI CJELODNEVNI PROGRAM ( od 5,30 -16,00 sati) ili REDOVNI POLUDNEVNI PROGRAM ( od 5,30 – 11,30 sati)

Upisati se mogu djeca od navršene godine dana (odnosno ona koja će do 31. kolovoza ove godine navršiti godinu dana) do polaska u osnovnu školu.

Zahtjev za upis podnose roditelji koji imaju prebivalište na području Grada Orahovice.

Uz zahtjev za upis potrebno je priložiti: Potvrdu o prebivalištu ili presliku važećih osobnih iskaznica oba roditelja, ukoliko je roditelj invalid Domovinskog rata: rješenje o statusu HRVI, za samohrane roditelje: presliku izvatka iz Matice rođenih (za dijete) ili preslika smrtnog lista (za umrlog roditelja), za djecu s teškoćama u razvoju: presliku zdravstvene i druge dokumentacije, a za djecu koja još nisu pohađala vrtić- presliku iskaznice imunizacije (cijepljenja).

Ostalu potrebnu dokumentaciju roditelji će priložiti naknadno ako za to bude potreba.

Potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu, roditelji moraju donijeti prvog dana dolaska djeteta u vrtić.

Upisana djeca počinju koristiti usluge Dječjeg vrtića “Palčić” u novoj pedagoškoj godini, od 2. rujna.