Naslovnica Naslovnica U novim trenirkama na “državno” u Poreč

U novim trenirkama na “državno” u Poreč

692

Ženska nogometna ekipa Školskog sportskog društva Victoria Srednje škole Stjepan Ivšić Orahovica, ove će godine nastupiti na završnici Državnog prvenstva u futsalu za žene, koje će biti održano u Poreču, 30.travnja. Kako bi dostojno prezentirali Grad Orahovicu, ekipa, koju vodi profesor Goran Hribar, jučer je na poklon dobila nove trenirke, koje je djevojkama uručila gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.
– Otići na završnicu bilo kakvog državnog prvenstva, je vrhunska stvar za naš grad, pa smo odlučili djevojke jednoobrazno obući. Osim trenirki, Grad Orahovica nabavio je djevojkama i štucne (sportske čarape) i kostobrane. Ovim činom još jednom smo pokazali da vodimo brigu o našim sportašima. Čestitam djevojkama na postignutom rezultatu i očekujem da ćemo čuti odlične vijesti i iz Poreča – rekla je gradonačelnica Petin, koja je u pratnji voditeljice Turističkog ureda, Lane Jurkin, i predala donaciju.
Voditelj ekipe, Goran Hribar nije krio zadovoljstvo pristiglom donacijom:
– Lijepa gesta gradonačelnice i njezinih suradnika. Djevojke su zaslužile poklon, jer su naporno radile kako bi ostvarile ovaj rezultat. Nadam se da ćemo i u Poreču dostojno prezentirati Grad Orahovicu i našu školu, te ženski mali nogomet – rekao je voditelj ekipe, profesor Goran Hribar.
Put u Poreč 30. travnja, osvajanjem naslova županijskog prvaka, osigurale su: Vanja Balaž, Marta Gali, Zrinka Jović, Lorena Šipoš, Nives Svečak, Ana Matišić, Izabela Mesinger, Dorotea Straka, Jelena Zubak, Ines Mikić i Željka Tikvan.