Naslovnica Naslovnica Izmjene u biračkim mjestima

Izmjene u biračkim mjestima

575

Županijsko izborno povjerenstvo izvijestilo je da je došlo do promjene u Rješenju o određivanju biračkih mjesta na području Grada Orahovice. Izmjenom postojećeg Rješenja, biračko mjesto broj tri, umjesto u Uredu Turističke zajednice, bit će u Domu udruženja obrtnika.
Ta izmjena odnosi se već na izbore za EU parlament, pa će na istima, podsjetimo, građani Grada Orahovice, s biračkim pravom, glasovati na 11 biračkih mjesta koja se nalaze u Orahovici (pet biračkih mjesta) i u prigradskim naseljima (šest biračkih mjesta).
To su biračka mjesta u Donjoj Pištani ( biračko mjesto br.1), u Orahovici, u velikoj Gradskoj vijeænici (biračko mjesto br.2), u Orahovici, Domu Udruženja obrtnika( biračko mjesto br.3), u Orahovici, u Domu umirovljenika(biračko mjesto br.4), u Orahovici ( u zgradi Šumarije, (biračko mjesto br. 5), u Orahovici, u Društvenom domu u Doljanima (biračko mjesto br.6), u Dolcima , u Vatrogasnom domu (biračko mjesto br 7), u Crkvarima, u Vatrogasnom domu (biračko mjesto br 8), u Novoj Jošavi, u Vatrogasnom domu (biračko mjesto br. 9), u Staroj Jošavi, u Vatrogasnom domu, (biračko mjesto br 10) i u Duzluku, u Društvenom domu (biračko mjesto br.11).