Naslovnica Virovitica Čestitka virovitičko-podravskog župana Igora Androvića HVIDR-i VPŽ na osvojenom drugom mjestu SŠNIDOR-a

Čestitka virovitičko-podravskog župana Igora Androvića HVIDR-i VPŽ na osvojenom drugom mjestu SŠNIDOR-a

344

Treći put zaredom, sportaši Zajednice udruga HVIDR-a, s područja Virovitičko-podravske županije, osvojili su drugo mjesto na SŠNIDORU. Prvo je to bilo u Poreču, pa u Makarskoj, a ovog vikenda u Vukovaru. Najveći su to uspjesi naših sportaša HVIDR-e na ovom natjecanju. Čestitku na osvojenoj medalji, sportašima HVIDR-e iz naše županije, uputio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Uvijek su hrvatski domoljubi s područja Virovitičko-podravske županije, bili među prvima u Hrvatskoj. Bilo u danima kada se je stvarala neovisna Hrvatska, ili danas, u miru. I tada i danas, pronosili ste ime naše Virovitičko-podravske županije, svih naših gradova i općina diljem Hrvatske, i na tome vam neizmjerno hvala. Čestitam vam na osvojenom odličju u Vukovaru, kao i na svemu onome što ste do sada učinili za Lijepu našu, u njenom stvaranju od početaka do danas. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)