Naslovnica Događanja Otvoren poziv na Doručak za žene

Otvoren poziv na Doručak za žene

485

U organizaciji Evanđeoske pentekostne crkva “Betanija” Orahovica, u subotu, 13. travnja, bit će, četvrtu godinu zaredom, u Orahovici održan Doručak za žene.

Pokret je to koji je nastao u Švicarskoj 1983. godine i vrlo brzo se proširio i u drugim europskim zemljama, pa i u Hrvatskoj, u kojoj se Doručak za žene održava unazad desetak godina, a osnovni smisao je, okupljanje žena .

Održavanjem Doručka za žene, organizatori žele ženama pružiti priliku da u opuštenoj atmosferi razgovaraju o životnim i vjerskim pitanjima. Svaki Doručak organiziran je kroz tematsko predavanje i jedno osobno svjedočanstvo”, kažu organizatori.

Ovogodišnji Doručak za žene u Orahovici će biti održan u subotu, 13. travnja , u Hotelu “Ružica”, s početkom u 10,00 sati.

To prijepodnevno druženje žena, uz doručak, i razgovore, bit će obogaćeno i predavanjem na temu “Ljepota umjesto pepela ” koje će održati Vanja Bule, mag. teologije i MBA marketinga, regionalna koordinatorica za jugoistočnu Europu za “Superknjigu”, odnosno animirani dječji biblijski film i predstavnica CBN televizije.

Na Doručku za žene mogu sudjelovati žene bez obzira na starosnu dob i vjersku opredijeljenost, koje će, zaključno s 12-tim travnja , izvršiti prijave na broj telefona gđe Lidije Stojković: 091 732 61 83, ili na e-mail adresu: litkastojkovic@gmail.com. Cijena Doručka za žene je 30,00 kuna.