Naslovnica Čačinci Prikupljeno 11.375,00 kuna

Prikupljeno 11.375,00 kuna

1437

Proteklog petka u Čačincima je, a u organizaciji KUD-a Čačinci održan humanitarni koncert pod nazivom “Pomozimo Ratku Pozniću.
Ratko Poznić, bivši je koreograf brojnih KUD-a s područja Slavonije, a svoje znanje prenosio je i na generacije plesača u Čačincima I Crkvarima.
Ponukani činjenicom da je Poznić danas u vrlo teškom zdravstvenom stanju, čelnici čačinačkog Kuda, odlučili su se na humanizirani koncert, na kojem su prikupljali novčana sredstva za pomoć u liječenju bivšeg koreografa. Na koncertu su nastupili, Suhopoljski Tamburaši, Gratis bend iz Zdenaca, Tamburaški sastav KUD-a Mikleuš, Muška pjevačka skupina KUD-a Crkvari, Tamburaški sastav Kontra Feričanci, Stravianae bend Našice, Treća Smjena, Zoki bend, te na koncu Tamburaški sastav Čokanj.
Predsjednica KUD-a Čačinci Emina Mužar, zahvalila se svim bendovima i sastavima na dolasku i pomoći pri organizaciji humanitarnog koncerta.
– Bilo je dirljivo i lijepo. Zahvaljujem se svima na bilo kakvoj donaciji. Prikupljena sredstva su iznad mojih očekivanja. Pokazali smo još jednom veliko humano srce ” – rekla je Emina Mužar.
Tijekom nekoliko satnog programa, prikupljeno je 11.375,00 kuna, koja će biti proslijeđena obitelji teško bolesnog Ratka Poznića.