Naslovnica Naslovnica Godišnja Skupština DVD-a Crkvari

Godišnja Skupština DVD-a Crkvari

491

Proteklog tjedna, u subotu, na redovnoj godišnjoj skupštini sastali su članovi DVD-a Crkvari.Uz članove društva skupštini su nazočili i gosti, predstavnik Grada Orahovice Milan Babac, predsjednik i zapovjednik VZ Orahovica Mario Gubeljak i Robert Orina, predsjednik MO Crkvari Tomislav Rukavina, predstavnici vatrogasnih društava Dolci, Feričanci, Stara i Nova Jošava i Orahovica,te predstavnici KUD Crkvari.

Izvješće o radu u prošloj godini podnio je predsjednik DVD-a Crkvari Ivica Podboj koji je zahvalio svima koji podupiru rad vatrogastva u Crkvarima, a posebno se zahvalio gradonačelnici Petin i Gradskoj upravi.

Izvješće je zatim podnio zapovjednik DVD Crkvari Miroslav Varga nakon čega su izvješća za prošlu godinu kao i financijski plan i plan rada za 2019. godinu jednoglasno prihvaćeni.

Predstavnik Grada Orahovice, Milan Babac, pozdravio je sve nazočne u ime gradonačelnice Petin, pohvalio rad DVD-a Crkvari te se zahvalio na korektnoj suradnji s Gradskom upravom i poželio što manje intervencija.

Godišnja skupština bila je i prilika za dodijelu diploma četvorici članova DVD-a Crkvari koji su položili ispit za vatrogasnog dočasnika.Zapovjednik VZ Robert Orina diplome je dodijelio Miroslavu Vargi, Pavlu Boljkovcu, Denisu Belobradiću i Ivici Podboju. Na kraju skupštine su Dobrovoljna vatrogasna društva iz Orahovice, Stare Jošave, Nove Jošave, Dolaca i Vatrogasna zajednica poklonile DVD-u Crkvari nova vatrogasna crijeva.