Naslovnica Događanja Županijsko natjecanje srednjoškolaca iz engleskog jezika

Županijsko natjecanje srednjoškolaca iz engleskog jezika

540

Srednja škola “Stjepan Ivšić” Orahovica bila je domaćin županijskog natjecanja srednjoškolaca iz engleskog jezika na kojem su sudjelovala 23 učenika koji su se natjecali u dvije kategorije.

U kategoriji učenika- gimnazijalaca sudjelovalo je devet učenika drugih razreda i četiri učenika četvrtih razreda.

U kategoriji učenika strukovnih i tehničkih škola i sličnih usmjerenja u srednjim školama , natjecalo se deset učenika. pet učenika prvih i pet učenika drugih razreda.

Među natjecateljima, učenicima drugih razreda gimnazije, najuspješniji su bili učenici virovitičke Gimanzije Petra Preradovića kojima su i pripala prva četri mjesta po rezultatima natjecanja. Među gimnazijalcima, natjecateljima četvrtih razreda, također su prva dva mjesta pripala virovitičkim gimnazijalcima, a treća je bila Mirta Škraba, učenica orahovačke srednje škole.

U kategoriji učenika drugih razreda strukovnih i tehničkih škola i sličnih usmjerenja u srednjim školama, najbolje su rezultate također postigli virovitički učenici iz Strukovne i Tehničke škole Virovitica, koji su osvojili prva dva mjesta. Treće je mjesto po rezultatima natjecaja, pripalo učenici orahovačke Srednje škole “Stjepan Ivšić”, Angelini Delbijanko.

U kategoriji natjecatelja, učenika četvrtih razreda strukovnih i tehničkih škola, najuspješniji su bili učenici pitomačke škole.