Naslovnica Naslovnica Udruga umirovljenika i starijih osoba Orahovica dobila prostor na korištenje

Udruga umirovljenika i starijih osoba Orahovica dobila prostor na korištenje

399

 Prigodnom svečanošću, jučer poslijepodne gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, predala je na korištenje, bivši poslovni prostor, koji je u vlasništvu Grada, Udruzi umirovljenika i starijih osoba Orahovica. Obnovljeni prostor, nalazi se u ulici Kralja Zvonimira 24.
Predsjednica Udruge umirovljenika i starijih osoba Orahovica Elza Blagajac, zahvalila se gradu i gradonačelnici na pomoći u radu udruge, jer kako je rekla, napokon Udruga ima svoju adresu i svoj krov nad glavom. Dodala je Blagajac kako će od sada Udruga imati sve preduvjete za još bolji i kvalitetniji rad. Udruga Umirovljenika i starijih osoba postoji tek osam mjesec, okuplja devedesetak članova, a već je puno napravila, rekla je Blagajac, koja je napomenula kako je Udruga osnovana na zadovoljstvo i korist svih starijih osoba u Orahovici.


Svečanosti nazočna gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin rekla je kao je to najmanje što je Grad mogao učiniti za članove Udruge, spomenuvši kako je u Proračunu za tekuću godinu izdvojeno 100% više sredstva za umirovljenike u vidu isplate Uskrsnica i Božićnica. U planu je tijekom svibnja mjeseca organizacija umirovljeničkih igara te nastavak obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, istaknula je Petin, koja je zaključila kako je u Udruzi Umirovljenika i starijih osoba, dobila ozbiljnog parterna za razgovor.
Jučerašnjoj svečanosti predaje gradskog prostora Udruzi umirovljenika i starijih osoba Orahovica, nazočio je i predsjednik GV Radoje Medenica, te ispred Turističke zajednice Orahovica Lana Jurkin. Opširnije s jučerašnje svečanosti u tonskom prilogu u Otvorenom studiju oko 11,oo sati, te u Dnevniku od 13,oo sati.