Naslovnica Naslovnica Mirko Miloloža novi trener DOŠKA

Mirko Miloloža novi trener DOŠKA

878

Nije dugo trebalo da dolački županijski drugoligaš objavi ime novog šefa stručnog štaba. Do kraja ove sezone, DOŠK će, s pomalo užarene trenerske klupe, voditi orahovački stručnjak Mirko Miloloža. Prvi veći posao odradio je tako novi predsjednik Čačinović. Ustoličenje Milolože na klupi DOŠKA, donosi zasigurno težak, ali i stručan rad:
– Imam dobru momčad. Ima tu vrlo dobrog materijala, no materijala koji je zapušten. Imamo mjesec i pol dana da ga dovedemo u optimalno stanje i pokušamo odraditi još jednu dobru polusezonu. Ja sam uvjeren da ako momci budu trenirali da problema neće biti – rekao je novi trener DOŠK Mirko Miloloža.
Prvom prozivu u subotu odazvalo se dvadesetak igrača, koji su potom odradili i prvi trening. U svlačionici DOŠKA više nema Mihela Nikolića koji je pristupio zdenačkoj Slozi te Ivice Šalkovića. Treneru Miloloži na raspolaganje su se stavili novaci, Marko Udovčić iz Sloge i Luka Durmiši koji je pristigao iz Zagorca , a tijekom priprema očekuje se i povratak nekoliko iskusnih igrača, Maria Kolara, Ivana Mujića i Nenada Mihaleka.
Momčad će raditi tri do četiri puta tjedno, plus ogledna utakmica. Do danas je Miloloža dogovorio dvije, prvu 24. veljače u Sladojevcima te 03. ožujka u Dolcima protiv Zagorca iz Beljevine.