Naslovnica Naslovnica Grad Orahovica pomogao obitelji Tanasić

Grad Orahovica pomogao obitelji Tanasić

774

Nesreća koja je prije desetak dana zadesila obitelj Tanasić iz Karlovca Feričanačkog kojima je u požaru izgorjela kuća, nikoga nije ostavila ravnodušnim: prijatelji i susjedi odmah su priskočili u pomoć, a pomoć je, odmah po saznanju o nesreći, obećala i gradonačelnica Ana Marija Petin. Ona je danas, zajedno sa svojim suradnicom, Lanom Jurkin, ponovo posjetila obitelj Tanasić, kako bi predala potreban građevinski materijal, pomoć Grada Orahovica.Gradonačelnica je prilikom posjete obitelji Tanasić danas kazala:

– Moramo se svi zajedno ujediniti da pomognemo ljudima, da stave kuću pod krov. Vjerujem da ćemo kuću vrlo brzo obnoviti kako bi se mogli useliti u nju.. Zahvaljujem se svima, susjedima i  donatora na pomoći – rekla je Petin


Iako je svaka pomoć dobrodošla, ipak je potrebna određena koordinacija kako bi se točno saznale potrebe obitelji:
– Bilo bi dobro da se koordinira preko same obitelji što im treba i nedostaje. Ima dosta materijala koji je poduplan, pa je koordinacija itekako potreba. Ovim unesrećenim ljudima potrebno je doslovno sve – kazala je Petin.
Supružnici Tanasić bili su dirnuti razumijevanjem i potrebnom im donacijom:
– Više smo nego zadovoljni. Dobili smo puno toga. Hvala svima od srca a najviše gradonačelnici Petin koja je reagirala brzo i humano – rekli su supružnici Tanasić.