Naslovnica Naslovnica Matija Čačinović novi predsjednik NK DOŠK Dolci

Matija Čačinović novi predsjednik NK DOŠK Dolci

899

Izvještajno – izbornu Skupštinu, održali su u nedjelju članovi NK DOŠK iz Dolaca, članovi druge ŽNL Istok. U prostorijama kluba, okupili su se brojni simpatizeri kluba, igrači I gosti, međi kojima i dopredsjednica Zajednice sportskih udruga Grada Orahovice Ljiljana Borić, predstavnici Mjesnog Odbora i tamošnjeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva.
Podnoseći izvješće o radu kluba, predsjednik Slavko Bišćan podsjetio je na teško stanje u klubu, koje je zatečeno prije četiri godine, rekavši kako je danas DOŠK stabilan klub bez dugova dobavljačima. Posredstvom ZŠU nabavljena je nova kosilica, kupljena je nova perilica rublja, kompletirana je sportska oprema, ustrojena juniorska momčad, dok su seniori na koncu polusezone završili u gornjem domu ljestvice. Bišćan je izrazio nezadovoljstvo podrškom mještana koja je bila minimalna, pa je to i jedan od razloga zašto odlaze s čelnih mjesta u klubu. U protekloj godini u klub je stiglo 44.657 kuna, najviše od ZŠU nešto više od 43 tisuće, što je u donosu na 2017. godinu više za približno desetak tisuća kuna. U rashodovnoj stavci najviše novca je potrošeno za isplatu službenih osoba za vrijeme utakmica, 14.522 kune, te sportsku opremu 11.945 kuna.
Marko Garić, trener prve momčadi kazao je kako je u konkurenciji bilo 17 igrača, koji su gotovo u potpunosti ispunili njegova očekivanja, a posebice dvojac David Klanica i Marijan Velić, koji su bili primjer cijeloj momčadi. Nakon razrješnice dosadašnjem čelništvu kluba, članovi Skupštine a na prijedlog Upravnog odbora, za novog predsjednika kluba, jednoglasno, su izabrali Matiju Čačinovića, za dopredsjednika Ivana Knapića. Tajničke poslove obnašat će Ivan Bišćan, a blagajničke Matko Čepek. U Upravni odbor još su birani Tomislav Čačinović, Mario Čačinović, Danijela Kordoš, Toni Sitar, Domagoj Šteger, Mario Gubeljak i Dejan Kemper.
Slavko Bišćan, Mirko Čepek i Branko Čačinović sjedit će u Nadzornom odboru, dok će klub u zajednici Sportskih udruga predstavljati Matija Čačinović i Matko Čepek.

Ljiljana Borić zamjenica predsjednika ZSU Grada Orahovica čestitala je DOŠKU na postignutim rezultatima, rekavši kako će vrlo brzo biti raspisan novi natječaj za dodjelu financijskih sredstava, koja su ove godine ponove uvećana za 100 tisuća kuna i danas iznose 600.000 kuna.
Novoizabrani predsjednik Matija Čačinović zahvalio se na izboru obećavši daljnju konsolidaciju kluba te stvaranje svih preduvjeta za stabilno i normalno funkcioniranje kluba.