Naslovnica Naslovnica Završnica malonogometnog turnira Zima 2018./2019.

Završnica malonogometnog turnira Zima 2018./2019.

685
Bozicni

U finalu ovogodišnjeg malonogometnog turnira Zima 2018/2019. u kategoriji veterana igrat će Noja United iz Donje Pištane i slatinski Mars napada. Jučer trinaestog natjecateljskog dana, Noja united je nakon izvođenja udarca sa šest metara, slavila s 3:2, dok je momčad slatinskog Mars napada s 1:0 nadvisila također slatinsku momčad Stanje šoka. Nakon jučerašnjih posljednjih odigranih utakmica po skupinama poznati su i parovi današnjih četvrtfinala kod seniora. U današnjim utakmicama u kojima nema više popravnog ispita igrat će, u 19,20 Duhovi-žali bože Borik, u 20 sati na parketu će biti čačinački Lješnjak united i virovitički ICV Naj, naj, naj . U 20,40 igrat će Džezeri CB Radić Osječko i Pejak Gradnja CB Apis, te na koncu u 21.20 Gideon brothers Viljevo i MNK Brezik CB Sky Night bar Slatina.

Evo I svih rezultata jučerašnjeg dana
Juniori MNK Umjetna – ŠN FEŠK Zeba Holtz 1 : 10, Fanta – Aristokrati 1 : 3, Klizave patike – Prijatelji-Ćeralije 0 : 0 /nakon udarca sa šest metara 2:3.
Veterani polufinala: Mars napada – Stanje šoka 1 : 0 i CB Sidro Nova Bukovica – Noja United 0 : 0 nakon udaraca sa šest metara 2:3.
Kategorija mjesta: Donja Pištana – Feričanci Udruga prijateljstvo 2 : 4, Orahovica Priprema i gradnja – Čačinci 1 : 1
Seniori: Gideon brothers Viljevo – Lješnjak United 4 : 4 i Mars napada – Džezeri CB Radić Osječko 2 : 6 .

Današnji dan počet će u 16 sati i svih deset utakmica igrat će se za prolaz u sutrašnji pretposljednji odnosno nedjeljni finalni dan.
U 16 sati igrat će se polufinale u kategoriji U-14 a sastaju se NK Voćin i Slanci Zdenci, pola sata kasnije u drugom polufinalu igrat će Slavonija Sladojevci i ŠN FEŠK Feraplast.
U kategoriji juniora u dva polufinala igrat će, u 17 sati: OPG Dmitrović CB Bolero i Prijatelji Ćeralije te u 17,30 Aristokrati -OPG Rukavina.
Dva polufinala na rasporedu su I u kategoriji mjesta. U 18 sati igrat će Slatina i Čačinci te u 18,40 Voćin i Orahovica Priprema i gradnja.
U nastavku današnjeg programa slijede četiri utakmice seniorskog četvrtfinala koje smo već spomenuli.

Sutrašnji dan počet će također u 16 sati a na rasporedu je devet utakmica, to su susreti za treće mjesto u kategorijama U-8, U-10, U-12, U-14, juniori, veterani i mjesta. Sutrašnji dan završit će polufinalima seniora. Prvo je na rasporedu u 19.40.
Nedjeljni finalni dan igrat će se u dvije “smjene”. U prvoj su ,koja će početi u 10 sati ujutro, na rasporedu finalni susreti u omladinskim kategorijama, dakle U-8,U-10,U-12,U-14 i juniori. Program se nastavlja poslijepodne finalima u kategorijama veterana i mjesta, potom će u 18,30 minuta početi seniorski susret za treće mjesto, te na koncu u 20 sati i finale ovogodišnjeg malonogometnog turnira. (fotografija: srecko sobodic)