Naslovnica Čačinci “Četiri kafića” – Za Jaglace prikupljeno 19.660 kuna

“Četiri kafića” – Za Jaglace prikupljeno 19.660 kuna

358

Jučer je u Čačincima odigran šesti po redu humanitarni malonogometni turnir Četiri kafića, koji se I ove godine igrao u organizaciji općine Čačinci I čačinačke Turističke zajednice. Na ovogodišnjem turniru nastupili su Caffe bar Def Čačinci, Reprezentacija općine Čačinci, te gosti, CB Boom iz Zdenaca i momčad RU-DA servisa iz Nove Bukovice.
Nakon polufinalnih susreta, te revijalnog nastupa igrača Škole nogometa čačinačke Mladosti, u susretu za treće mjesto bolji du bili nogometaši CB Boom iz Zdenaca koji su s 2:1 nadvisili RU-DA servis. Finalni dvoboj donio je odličnu utakmicu, a više su se radovali malonogometaši Reprezentacije općine Čačinci koji su s 2:1 nadvisili CB DEF i tako po prvi puta osvojili naslov.
Turnir je kao i svake godine bio humanitarnog karaktera, pa je tijekom akcije, sponzorstvima i donacijama, prikupljeno čak 19.660 kuna. Od tog iznosa, 10 tisuća kuna donirao je generalni pokrovitelj turnira, tvornica PAN PARKET. Turnir su pozdravili i čelnici općine Čačinci, predvođeni načelnikom općine Mirkom Mališem, a riječi zahvale uputila je I predsjednica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Jaglac Orahovica Đurđa Šimatović, kojoj je i prikupljeni novac namijenjen.
Sve utakmice odsudio je orahovački sudac Darko Krmpotić, a veliku ulogu u organizaciji turnira odigrala je i Osnova Škola A. G. Matoč Čačinci, koji su dvoranu jučer na korištenje ustupili bez naknade.