Naslovnica Događanja Vatromet, šampanjac i dobre želje…..

Vatromet, šampanjac i dobre želje…..

243

Najduža i najluđa noć u godini u Orahovici je protekla u sjajnoj atmosferi, uz pjesmu, ples i zabavu. Doček na otvorenom, u središtu grada, kojega su i ove godine organizirali Grad Orahovica i Turistička zajednica, počeo je oko 22 sata, svirkom glazbenog sastava Zlatne strune. Što je vrijeme više odmicalo to je trg bio puniji i veseliji. Kulminacija je stigla u ponoć, kada se novogodišnjom čestitkom obratila gradonačelnica Ana – Marija Petin, uslijedio je potom novogodišnji vatromet te zajedničko ispijanje šampanjaca:
– 2018. godina bila je vrlo izazovna za nas. Što smo zamislili i obećali to smo i ostvarili, pomogli smo našim najmlađima, obrazovanju i gospodarstvu. 2019- ta bit će još bolja jer osigurali smo više od 100 milijuna kuna koji će doći u Orahovicu. Mi smo ti koji ćemo ostvariti zacrtane projekte, ali i bolji život. Želim vam svima puno osobnog uspjeha i zdravlja – rekla je gradonačelnica Petin u svom novogodišnjem obraćanju.
Nakon čestitki , glazbeni sastav Zlatne strune, koji je odradio sjajan posao, nastavio je sa svirkom do ranih jutarnjih sati.


Doček u središtu Grada protekao je dostojanstveno i bez intervencija dežurnih službi. Brojni Orahovčani i njihovi gosti, a nakon zabave na središnjem trgu, nastavili su se veseliti u orahovačkim ugostiteljskim objektima, do ranih jutarnjih sati.