Naslovnica Naslovnica Novogodišnji prijem gradonačelnice Petin

Novogodišnji prijem gradonačelnice Petin

368

Gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, upriličila je ovog tjedna novogodišnji prijem za uposlenike Gradske uprave te direktore nekoliko gradskih poduzeća. Bila je to prava prilika, da se gradonačelnica Petin zahvali suradnicima no još jednoj uspješnoj godini, ali Isto tako i nagovijesti novu poslovnu godinu:
– Prva cjelovita godina u mom mandatu. Ja sam zadovoljna kako ste pratili moj rad i rad mojih suradnika, koji je puno drugačiji nego rad prošle gradske vlasti. Meni je 2018. godina donijela mnogo posla, pa tako i vama. Ja uvijek kažem da može bolje, no nemam primjedbi na vaš rad. Naravno da je bilo iskakanja iz kolosijeka, ali to je sve sastavni dio našeg posla. O pojedincima ne bih, mi smo svi kolektiv, iako ima ljudi koji su radili izvanredno, sami će se prepoznati. Zahvaljujem se još jednom na iskazanom povjerenju koje ste mi poklonili. Vratila sam to na najbolji mogući način – rekla je u uvodnom obraćanju gradonačelnica Petin.
U Novoj godini posla bi trebalo biti još više, jer u naredne dvije godine doći će na naplatu sve ono što se rudarski kopalo u ovih godinu i pol:
– Vjerujem kako ćemo svi nakon kratkog zatišja u ovom siječnju mjesecu, nastaviti istim ritmom. Očekujemo nove poslove nove natječaje, nova iznenađenje. Ja vas molim da sve ono što smatrate problemom kažete, jer samo tako moći ćemo riješiti sve probleme. Stojim na raspolaganju vama kao i svim mojim sugrađanima -kazala je gradonačelnica Petin.
Obratila se na koncu i direktorima gradskih poduzeća:
– Napredak se vidi u svim segmentima. Zatekli smo kaos u svim gradskim poduzećima, i odajem dužno poštovanje direktorima, koji velikim naporima rješavaju zatečena stanja. Radio godinu i pol nije dobio niti kune iz Grada, ali radi, Ružica grad je odradila sjajnu sezonu s prometom koji daje nadu u još bolje sutra. Posebna priča bila je voda, čiji rasip je sveden na minimalnih 20%. Odličan posao radili su djelatnici Dječjeg vrtića te Turističke zajednice. Čestitam svima, ali očekujem i u Novoj godini iskorak ka normalizaciji I stabilizaciji -rekla je gradonačelnica Petin.
Na koncu je uputila novogodišnju čestitku, rekavši kako svima prvenstveno želi puno zdravlja, jer samo tada čovjek može dati sve od sebe za grad u kojem živi.