Naslovnica Gospodarstvo U Orahovici započeli razgovori o uređenju Poduzetničke zone

U Orahovici započeli razgovori o uređenju Poduzetničke zone

691

Razvoj gospodarstva i zapošljavanje primarni su cilj aktualne vlasti

Obećanje koje je dala u samom početku mandata, da će raditi na razvoju gospodarstva i snagu i sposobnosti usmjeriti na pružanje pomoći gospodarstvenicima i obrtnicima kako bi se u skoroj budućnosti u našem gradu otvarale, a ne kao do sada zatvarale uslužne radionice i obrti koje smo nekada imali, gradonačelnica Ana-Marija Petin, počela je provoditi u djelo.

U Orahovici je danas održala radni sastanak sa ravnateljicom Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije Eminom Kovač i njezinim suradnicima.

Sastanak gradonačelnice s predstavnicima raz. agen. VIDRA

Razgovarali su o razvoju Poduzetničke zone, o projektu o zapošljavanju žena „Zaželi“, međugraničnoj suradnji i mogućnostima povlačenja sredstava iz fondova Europske unije.

Razvoj gospodarstva u Orahovici primarni je cilj aktualne vlasti. Kako bi mogli aplicirati projekat na natječaje za sredstva Europskih fondova i na taj način financirati izgradnju cjelokupne infrastrukture moramo pristupiti cjelokupnom preprojektiranju.

Žao nam je što do sada bar dio toga posla nije realiziran, jer bi, vjerujem, Poduzetnička zona bila u potpunosti opremljena i spremna za daljnje investicije- IZJAVILA je tom prigodom gradonačelnica Ana-Marija Petin.