Naslovnica Virovitica Senzacija iz srca Europe: Slatinska “kraljica kolača” Sandra Jadek osvojila je brončanu...

Senzacija iz srca Europe: Slatinska “kraljica kolača” Sandra Jadek osvojila je brončanu medalju na Svjetskom kupu u Luxemburgu

112

Iz Luxemburga su stigle senzacionalne vijesti. Sandra Jadek je na Svjetskom kulinarskom kupu osvojila brončanu medalju, no nama je ona “bronca zlatnog sjaja”.

Presretna sam. Pekla sam osam vrsta kolača, bila sam 84 na redu od 100 natjecatelja, ali na kraju bronca dolazi u Slatinu. Kritike su bile sjajne – kazala nam je Sandra Jadek, koja je time ostvarila svoj najveći uspjeh, ali to je vjerojatno i najbolji uspjeh nekog “slastičara” iz Slavonije.

Sandra je u Luxemburgu branila boje Hrvatske, Virovitičko-podravske županije i Slatine. U utorak će na Svjetskom kupu nastupiti i drugi naš natjecatelj, Dražen Šafar iz Orahovice. Sandra se u Hrvatsku vraća 30. studenog, a čestitku na ovom uspjehu, uputio joj je i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Sve ove godine svojim trudom, zalaganjem i znanjem pronosite ime Virovitičko-podravske županije, a svjetska bronca, samo je šlag na tortu vašeg nesebičnog zalaganja na čemu vam, od srca, jedno veliko hvala“, podcrtao je župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, Fotografija: Facebook)