Naslovnica Naslovnica U Općini Zdenci tri zone za obračun komunalne naknade

U Općini Zdenci tri zone za obračun komunalne naknade

382

Vijećnici Općinskog vijeća Zdenci na zadnjoj su sjednici, održanoj prošloga tjedna, u četvrtak, 22. studenoga, odlučivali o komunalnoj naknadi, vrijednosti boda komunalne naknade, kao i o komunalnom doprinosu.

Na sjednici donesenom Odlukom o komunalnoj naknadi, utvrđena su naselja u Općini Zdenci u kojima se naplaćuje komunalna naknada, svrha komunalne naknade, područja zona u Općini Zdenci, koeficijenti zona , koeficijenti namjene , rok plaćanja komunalne naknade, nekretnine važne za Općinu Zdenci koje se u potpunosti ili djelomično oslobađaju od plaćanja komunalne naknade, obveznici i obveza plaćanja komunalne naknade, obračun komunalne naknade, uvjeti zbog kojih se u pojedinačnim slučajevima može odobriti potpuno ili djelomično oslobođenje od obveze plaćanja komunalne naknade…

Odlukom o komunalnoj naknadi definirano je da se ista naplaćuje u naseljima: Zdenci, Duga Međa, Bankovci, Slavonske Bare, Zokov Gaj, Kutovi, Obradovci, Donje Predrijevo, Gutmanovci i Grudnjak, koja su razvstana u tri zone, ovisno o uređenosti naselja i opremljenosti komunalnom infrastrukturom. Prema tome, u PRVOJ zoni su Zdenci, Bankovci i Duga Međa, u DRUGOJ Gutmanovci, Zokov Gaj, Slavonske Bare, Kutovi i Donje Predrijevo, a u TREĆOJ Obradovci, Grudnjak i Vereš Majur.

Utvrđeni su i koeficijenti zona, koeficijeti namjene, te vrijedost boda komunalne naknade, a istu će građani s područja Općine Zdenci plaćati kvartalno. Odluka o komualnoj naknadi donesena na prošlotjednoj sjednici Općinskog vijeća Zdenci počet će se primjenjivati od 1. siječnja sljedeće godine.

 

Podijeli objavu
Prethodni članakGarsonijera
Sljedeći članakNotni album Jasenka Houre